március 21, 2023

Remények földje – Jön az új évad Törökországban

Olvasási idő: 2 perc

Már nem sokat kell várnunk a Remények földje 3. évadának szinkronos vetítésére, ugyanis A bosszú csapdájában befejezése után ismét visszatérnek Çukurova hősei a képernyőre. Törökországban azonban hamarosan kezdődik a 4. szezon és több új információ is napvilágot látott a befejező évaddal kapcsolatban.

A 3. szezon igencsak felkavarta az amúgy sem nyugodt kedélyeket és okot adott arra, hogy bár kétkedve, de mégis várjuk a folytatást. Az utolsó, azaz a 102. török epizódban a széria legfontosabb férfi karakterét játszó színész, Murat Ünalmış búcsúzott a stábtól. Demir hiányát rögtön igyekeznek is pótolni a készítők, méghozzá a Doğduğun Ev Kaderindir sztárjával, İbrahim Çelikkol személyével, aki egy Hakan Gümüşoğlu nevű férfit fog alakítani. Karakterével kapcsolatban megtudtuk, hogy Izmirből érkezik és egyetemi évei alatt ismerte meg Demir Yamant, viszonyuk pedig nem volt éppen baráti.

A 3. évad drámai távozásai után megerősítést nyert, hogy egy újabb központi figura hagyja el a sorozatot. Az Ali Rahmet Fekelit megformáló színész, Kerem Alışık előreláthatólag a 106. vagy a 107. részben köszön el a rajongóktól.

Az elmúlt napokban közzétették a 103. epizód első előzetesét is, melyet látva bőven van okunk pozitívan hozzáállni a folytatáshoz. Az új évad premierje szeptember 9-én lesz látható az Atv műsorán.

Ha tetszett a cikk és szeretnél hasonló írásokat olvasni, akkor kövess minket a Facebook-on!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük