március 21, 2023

Remények földje – újabb halál, botrány és visszatérés

Olvasási idő: 4 perc

A Remények földje 98. epizódja május 27-én, csütörtökön este volt látható Törökországban, ahol a sorozattól megszokott módon az első helyet szerezte meg a nézettséget tekintve az esti műsorok között. Hiába a sok változás, dráma és halál, a Remények földje letaszíthatatlan a trónról.
Az legutóbbi epizódok ismét meglepetéseket tartogattak. A 3. évadban fontos szereplők sora távozott már. Kivétel nélkül mindenki karakterének halálával hagyta el Çukurovát. Most, néhány résszel később már Melike İpek Yalova távozásától hangos a sajtó, ezzel együtt pedig Müjgan Akkaya halála rázza meg Adana környékét. A doktornő ugyanis egy új kezdet reményében vett búcsút családjától és szállt gépre. Nemsokkal indulása után azonban a rádió hírei sokkoltak mindenkit. Az Adana-Isztambul repülőgép lezuhant, Kerem Ali pedig ezzel teljesen elárvult.

Nem ez volt az egyetlen esemény, ami emberek millióit ültette a képernyők elé. Züleyha és Demir házasságának válságát már régóta láthatjuk, hiszen Demir inkább Ümit mellett kereste a boldogságot, miközben Züleyha szerelme nem csillapodott férje iránt. Miután Ümit jelenetet rendezett a Yaman házban, Demir fegyvert ragadott és követte a nőt, de Züleyha sem maradt tétlen, mikor ezt meglátta. Demir előbb Ümitre, majd saját magára tartott fegyvert. Ekkor elmondta, hogy már egyiküknek sincs joga az élethez. Züleyha épp időben érkezett és próbálta csitítani a kedélyeket, valamint megbocsátotta férje tetteit. Ümit azonban ezt nem tudta elfogadni, az epizód zárójelentében pedig bejelentette Züleyhának, hogy Demir gyermekével várandós.

A fináléhoz közeledve a készítők nem érik be ennyi izgalommal. Ümitről kiderült, hogy Sevda lánya, amit nem lesz majd egyszerű titokban tartani. Nemrég egy új színésznő is csatlakozott a stábhoz İlayda Çevik személyében, aki Sermin és Sabahattin lányát, Betul Yamant alakítja majd és már a legutóbbi epizód végén feltűnt. Korábban már több alkalommal is említették Betult, aki Párizsban folytatta egyetemi tanulmányait, most pedig visszatért családjához.

Selin Yeninci miatt sok rajongó aggódott az elmúlt hónapokban, ugyanis elkapta a koronavírust. Február 21-én kezdődött a betegsége, majd néhány nap alatt annyit romlott az állapota, hogy kórházba kellett szállítani, ahol az intenzív osztályt is megjárta. 11 napig szorult kórházi kezelésre. A Remények földje nézői sokáig nem láthatták emiatt a képernyőn, de a 98. epizódban visszatért a sorozatba.

Mára biztossá vált, hogy a 100. epizód lesz az évadzáró, tehát június 10-én befejeződik a 3. évad. Ezzel együtt pedig kezdődhetnek a találgatások, hogy mit tartogat a 4. szezon. Bár pontos dátum még nincs, de ősszel biztosan visszatér a sorozat és folytatódik Züleyha és Demir szerelme.

One thought on “Remények földje – újabb halál, botrány és visszatérés

  1. Szetver a duh , ha arra gondolok , hogy a Remenyek fikdje c. sorozatot ,csak ugy felbehagytak . Egy csomo idot elkopott a tv2 a filmet nezoktol . De ! Lehetne sorolni , mas adokrol , mas filmeket , amik ugyan igy vegeztek . Szerettem a torok sorozatokat , de mar nem nezem oket emiatt .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük