február 8, 2023

Can Yaman ezúttal kalózként lesz látható

Olvasási idő: 2 perc

2020 decemberében vált hivatalossá az információ, hogy a világhírű török színész, Can Yaman alakítja majd Sandokan új feldolgozásában a kalóz karakterét.

Nem az első Sandokan-sorozat készül, hiszen az első, 1976-os változat itthon is látható volt Kabir Bedi főszereplésével. Most azonban Can Yaman kerül a középpontba, a sztár pedig már el is utazott Olaszországba, ahol szintén felkapottak sorozatai, többek között az Álmodozó.

Can Yaman már elődjének áldását is megkapta, aki elmondta, hogy izgatottam várta a végső döntést és örül, hogy végül a török színészre esett a választás, máris méltó utódjaként tekint rá. Az indiai színész hozzátette, hogy Sandokannak köszönhetően halhatatlanná vált, a szerep pedig a szabadság és a bátorság szimbóluma.

A maláj kalóz szerepét alakító Can Yaman barátja Luca Argentero, míg a legfrissebb információk szerint hivatalosnak tekinthető, hogy női partnere Alessandra Mastronardi lesz.

Az olasz közönség körében Yaman nagy népszerűségnek örvend és a helyi magazinokban is rendszeresen jelennek meg róla a cikkek. Egyes források szerint szerelmi szálak is kötik oda, hiszen szárnya kaptak bizonyos híresztelések, miszerint gyengéd viszony fűzi Diletta Leotta tévébemondóhoz. Több közös fotó is készült róluk együtt, amikor állítólag kettesben töltöttek néhány napot Rómában.

Sandokan történetéről, illetve az új sorozattal kapcsolatos további hírekről a későbbiekben bővebben is olvashattok a Paragraph oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük