június 6, 2023

Búcsúzik a képernyőtől a Remények földje

Olvasási idő: 2 perc

A Remények földje – Bir Zamanlar Cukurova – című drámasorozat 2018 szeptemberétől kezdve nézők millióit láncolja a televíziók elé, népszerűsége töretlen Törökországban, Európa-szerte pedig egyre növekszik. Hazánkban 2020 januárjában kezdődött a szinkronos vetítés, majd a második évad után pihenőre ment a sorozat, ugyanis a 3. szezon még az anyaországban sem ért véget.

A legfrissebb információk szerint a Remények földje a hatalmas sikertől függetlenül a jelenlegi szezon lezárásával végleg elbúcsúzik a képernyőktől. A török ATV bejelentette, hogy a nézettségi rekordok ellenére meghozták a döntést, miszerint nem lesz 4. évad. Minden idők legnézettebb török sorozatának utolsó epizódja 2021. május 27-én lesz látható Törökországban. Mivel évadonként terveznek előre, így nem okoz nehézséget, hogy májusban méltó lezárást kapjanak a nézők.

Rendesen felkavarta az állóvizet a Hünkar Yaman karakterét alakító Vahide Percin kilépése mind a rajongók, mind a történet alakulása szempontjából, amit Ugur Günes búcsúja követett. Ezzel azonban nem ér véget a közkedvelt színészek távozása, ugyanis Kerem Alisik is hasonló döntésre jutott. A színész rövid időn belül befejezi a forgatást, de nem kell őt a későbbiekben sem nélkülöznünk, mert a gyártó cég új sorozatában főszerepet kapott, ez pedig a Show TV-n látható majd.

A Remények földje hatalmas lehetőség volt a kevésbé ismert, de vitathatatlanul tehetséges színészek karrierjét illetően. Az imént említett Kerem Alisik is Cukurovának köszönheti jelenlegi népszerűségét, de nincs ezzel máshogy Murat Ünalmis sem. A széria legnagyobb nyertesének azonban Hilal Altinbilek tűnik, aki a Remények földje befejeztével akár a legkeresettebb török színésznők közé emelkedhet.

Cukurova ugyan búcsúzik, de úgy tűnik, jók a kilátások a megkedvelt színészek jövőjét illetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük