Remények földje – Ki lehet az új férfi?

Olvasási idő: 2 perc

A Murat Saracoglu által rendezett nagysikerű Remények földje című török sorozat harmadik évadát várják a rajongók. Nyáron kiderült, hogy az adanai stábhoz Nazan Kesal és Furkan Palali is csatlakoztak.

Nazan Kesal karakteréről már tudjuk, hogy Sevda Caglayant fogja alakítani, aki Yaman asszony múltjával hozható összefüggésbe.

Na de ki ez a férfi?
Furkan Palaliról megtudtuk, hogy a sorozat összes epizódját megnézte, hogy jobban azonosulhasson szerepével. Talán azért tette, mert az általa alakított karakter is kapcsolódik a korábbi eseményekhez? Érkezésével új korszak kezdődik Cukurovában, valamint komoly lelkiismereti kérdések merülnek majd fel a szereplőkben. A két új színész azt is elárulta, hogy sorsok fognak megváltozni a folytatásban.

https://www.instagram.com/p/CDUGvB1l_O8/

Az új évadban több régi színész is távozni fog. A rajongók találgattak, még a Hünkar és a Fekeli név is felmerült, mint lehetséges távozó karakterek, de ezt az elméletet az új plakátok megcáfolták. Egy török rajongói oldal új cikkéből fény derült rá, hogy a Mehmet Polat és a Sirin Öten által alakított Hatip és Naciye lesznek azok, akik elköszönnek a nézőktől.

Az új évad első epizódjának előzetese már elérhető, de az indulással kapcsolatos pontos dátumot még mindig homály fedi. Annyi viszont biztos, hogy még ebben a hónapban visszatér a képernyőre kedvenc sorozatunk.

Az előzetest ide kattintva megnézheted.

Kiemelt kép forrása: IMDB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük