október 18, 2021

Cicanadrág XXL

Olvasási idő: 2 perc

Sokan megbotránkoznak az utcán sétálva mások öltözködésén, de mégsem mindenki néz tükörbe. Először is tisztázzuk: a cicanadrág, nem nadrág. Legjobb, ha egy vastagabb harisnyaként kezeljük. Szexinek pedig semmi esetre se tartsuk!

Egy feszülős cicanadrág még egy farmerben formásnak tűnő fenéken is minden apró, egyébként észrevehetetlen hibát felnagyít. Úgy is megfogalmazhatjuk, hogy felhívja rá a figyelmet, hiszen a hiba egy szoknyában is ott van, csak észre sem vesszük. Egy ilyen harisnya nagyon könnyen varázsolja a magukat jól kinézőnek tartó lányok formásnak hitt hátsóját elmosogatásra váró serpenyővé.

De térjünk csak vissza egy gondolat erejéig a címre. Tudomásom szerint, akik a ruhákat tervezik és gyártják értenek a divathoz. Legalábbis ez lenne az elvárható. Tegyük fel, hogy így van! Ebben az esetben miért készülnek ezekből a darabokból nagyobbak is? L-nél STOP, nincs tovább. Egy XXL-es méret messze túl megy azon, ami szemnek, szájnak ingere, és bőven a jó ízlés határain is átlép.

Úgy gondolom, hogy a két számmal kisebb cicanadrágból kivillanó komplementer színű tanga látványát egy valami képes felülmúlni: a kivillanó muffinderék. Ha ebből a kettőből választhatnék, inkább XS-es citromsárga harisnyát kombinálnék egy sötétlila tangával.

Mi a helyzet azokkal, akiknek tényleg tökéletes a testük? Ez sem jogosítja fel őket, hogy nadrágként viseljenek egy harisnyát. Sőt! Ez előbb tesz közönségessé, mint szexivé.

Félreértés ne essék! Nem ítélek el senkit. De mindenki megtalálhatja a saját alakjához illő ruhadarabokat. Persze, ha van rá igénye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük